De newbornshoot van Agastya in de studio

Vandaag mag ik aan de slag voor de newbornshoot van Agastya. Ze slaapt niet meteen in, maar we besluiten om toch te starten met de fotoshoot. We beginnen vandaag met donkergroen. Een heel populaire kleur voor zowel jongens als meisjes, ook bij babyshoots! Als de foto’s in het donkergroen er goed opstaan, gaan we door met lichtblauw. Ze is nog steeds harstikke wakker 🙂 Gelukkig levert ook een wakkere baby altijd prachtige foto’s op. Niets houdt ons dan ook tegen om te starten met fotograferen!

een baby in het creme tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Het witte hart

Daarna gaan we door met de derde set met de baby: het witte hart. De newborn is nu best wel moe en afentoe gaan de ogen dan ook dicht. Voordat we het weten slaapt ze in, waardoor het me toch nog lukt om mooie slapende foto’s te maken. Tot slot sluiten we af met de ouderfoto’s. Ik begin altijd eerst met de moeder. Daarna doen we de ouders samen, en als laatste fotograferen we de baby met de vader. En dan zit het erop! Agastya mag weer worden aangekleed en lekker gaan slapen in de auto op weg naar huis.

een baby in het creme tijdens een newbornshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Agastya” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.