De weg op voor de newbornshoot van Abhinaya in Eindhoven

Vanmorgen mag ik de weg weer op voor een newbornshoot: dit keer voor de newbornshoot van Abhinaya in Eindhoven. Deze shoot is vorige week geboekt. Vandaag, op de dag van de shoot, is Abhinaya precies 16 dagen oud. Als ik binnenkom maak ik eerst een rondje door de woning om te kijken waar het licht het mooiste valt. Ik streef er altijd naar om in de schaduw te werken en nooit in de volle zon. Vandaag besluit ik op zolder op te bouwen.

Uitruimen

Samen met de vader haal ik de auto leeg en breng ik alles naar boven. Daarna beginnen we met de veel geboekte lichtgroene set. De ouders hebben mijn instructies fantastisch opgevolgd: de newborn is al in bad geweest en heeft daarna haar voeding gehad. Succes verzekerd! 🙂 Ze slaapt dan ook snel in en de foto’s met de groene set staan er snel op.

Bean bag

Aangezien Abhinaya heel diep slaapt besluit ik eerst de beanbag te doen. Dit gaat erg goed, ze slaapt goed door en met de hulp van de vader zorg ik ervoor dat ze mooi in beeld ligt. Ook deze foto’s zijn zo klaar. We gaan door met de donkergroene emmer, oftewel de bucket pose. Hierbij moeten we vaak even wachten tot de baby zichzelf kalmeert, als ik ze er net in heb gelegd. Ook bij deze newborn is dat het geval. Uiteindelijk slaapt ze lekker verder en lukt het me om een aantal prachtige foto’s te maken.

Ouderfoto’s

Hierna gaan we door naar de laatste opstelling: die voor de ouderfoto’s. Hiervoor neem ik graag een crèmekleurige achtergrond mee. Deze achtergrond bij allerlei huidtinten en combineert goed met effen kleding in bijvoorbeeld zwart, donkerblauw of crème. Als deze foto’s erop staan zit de shoot erop! Samen zetten we alles weer in de auto en dan is het tijd voor mij om naar de fotostudio te gaan voor een pauze en de eerste selectie. Ik ben benieuwd naar het resultaat! 🙂

ouderfotos in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “Mijn fotostudio in Eindhoven” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.