Aan de slag voor de newbornshoot van Abby in Mierlo

Vanmorgen mag ik weer aan de slag voor een newbornshoot. Dit keer voor de newbornshoot van Abby in Mierlo. Erg fijn: als ik aankom blijkt dat Abby al lekker in bad is geweest voor mijn komst. Ze heeft al gedronken en is nu goed slaperig. Daarom besluit ik om te beginnen met de emmer en de crèmekleurige set. Dit gaat vlot, zodra ze goed ligt slaapt ze lekker verder. Op die manier kan ik haar nog nèt iets beter poseren. De set staat zo klaar en binnen no time is het me gelukt om prachtige foto’s te maken.

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Opletten

Bij hoge props is het nog belangrijker dat er altijd een ouder zijn of haar ogen goed op de baby houdt. Zeker wanneer ik even wegkijk of bijvoorbeeld van lens wissel, is het belangrijk dat iemand anders goed naar de baby blijft kijken. Gelukkig gaat alles vlot. Daarna bouw ik de beanbag op met de turquoise kleurige achtergrond. Hier duurt het iets langer voordat ze goed ligt en ontspant in haar slaaphouding. Uiteindelijk lukt het ook hier om een aantal mooie foto’s te nemen. Deze set staat er gelukkig dus ook snel op!

een newborn in het creme tijdens een newbornshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De newbornshoot van Abby in Mierlo” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.