Vandaag blijf ik binnen Eindhoven voor de newbornshoot van Aadvik. Lees je mee met de blog De newbornshoot  van Aadvik in Eindhoven? We beginnen met de donker turquoise set. Deze set is de laatste tijd erg geliefd en daar ben ik blij om. Ik kocht deze namelijk omdat ik zelf weg was van de kleur. Natuurlijk is het altijd afwachten of klanten het daarmee eens zijn. Gelukkig bleek deze set, na het testen op een model, een schot in de roos te zijn. 

Cultuur en kleur

Het valt me op dat Indiërs vaak om kleur vragen. Turquoise, blauw, groen… Ik kreeg laatst zelfs de vraag om rood en marineblauw, maar die kleuren heb ik helaas nog niet in mijn collectie! Olijfgroen en oud roze doet het vaak juist weer heel goed bij Turkse klanten. Bij Nederlandse klanten zijn wit, offwhite, beige, grijs en bruin erg populair, soms aangevuld met een of twee specifiekere kleuren. Grappig, toch?

een foto van Aadvik tijdens een newbornshoot in het turquoise

Positieve reacties

Zodra ik deze set heb opgebouwd krijg ik dan ook gelijk positieve reacties. Aadvik slaapt niet heel makkelijk in, maar de eerste set staat er toch zo op. Daarna bouw ik samen met de vader de lichtblauwe set op. Met wat hulp lukt het ook om bij deze set mooie foto’s te maken. Ze geven me een compliment dat ik zo rustig en geduldig ben. Dat klopt volgens mij wel, want dat hoor ik vaker 🙂 Ik geef aan dat Geduld een belangrijke eigenschap is bij dit werk. Geduld met de baby, maar misschien nog wel meer met de ouders.een foto van Aadvik tijdens een newbornshoot in het turquoise een foto van Aadvik tijdens een newbornshoot in het turquoiseClose ups

In de turquoise set maak ik ook een aantal close ups. Helaas valt het niet mee omdat de baby niet heel rustig slaapt. Maar dat hoort erbij. Bij mij bepaalt de baby de shoot! Je weet dus nooit precies hoe het loopt, maar dat onvoorspelbare maakt het ook altijd heel leuk.een foto van Aadvik in het blauw tijdens een newbornshoot een foto van een newborn in het blauw tijdens een newbornshoot

Grijsgroen

De derde set is sage groen of grijsgroen. Ook deze set is erg populair, maar wel alleen bij jongetjes! Deze set kocht ik omdat ik het bedje tegenkwam en de kleur (officieel: duckegg) zo mooi vond dat ik er een complete set van heb gemaakt. Geïnteresseerd in een newbornshoot aan huis?

 

Geïnteresseerd in een newbornshoot?

Hopelijk vond je de blog “De newbornshoot van Aadvik in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.