Als newbornfotograaf krijg ik natuurlijk allerlei vragen. Eerder schreef ik al De meest gestelde vragen deel 6,  deel 5, deel 4deel 3deel 2, en deel 1. Welke vragen kwamen dit keer het meest terug? Tijd voor De 5 meest gestelde vragen deel 7. Lees je mee?

“Ik zag je modellenoproep op Facebook. Is het ook mogelijk dat je dan foto’s maakt van ons met de baby?”

Modellenshoots zijn bedoeld voor mij om op niveau te komen en te blijven. Kortom: om te oefenen en mijn portfolio te kunnen blijven aanvullen. Deze shoots zijn hele korte versies van newborn- of babyshoots. Ik kan me voorstellen dat je ook graag foto’s wilt van jullie met de baby. Ik wil je dan ook adviseren om een normale newbornshoot te boeken. Hierbij kun je er namelijk vanaf pakket Maan voor kiezen om ook foto’s te maken van jullie met de baby. Alleen foto’s van het hele gezin inclusief (meerdere) kind(eren) doe ik nog niet. Vanwege mijn smalle achtergronden en het weinige daglicht is dit helaas nog geen goede optie voor mij.

“Heb je ook fysieke kadobonnen?”

Yes, ik heb ze nu gedrukt en wel in huis! 🙂 Dus wil je een newborn- of babyshoot aan iemand kado doen? Bijvoorbeeld voor een babyshower of omdat een kindje bijna jarig is? Neem dan gerust contact met me op. Tegenwoordig heb ik een fysieke kadobon die ik naar je toe kan sturen zodat je niet met lege handen staat op de dag dat je je kado wil geven. Hou er wel altijd rekening mee dat het even onderweg kan zijn met de post. Het beste vul je dus z.s.m. het Boekingsformulier in zodat de bon op de kadopost kan.

“Wat kost een upgrade achteraf?”

Het komt regelmatig voor dat mensen niet kunnen kiezen uit de foto’s die ik stuur. Voor mij als fotograaf is dat natuurlijk een compliment! Uiteraard is achteraf upgraden dan ook altijd mogelijk. Ik reken de prijzen die golden op het moment van boeken. Heb je vragen of wil je een upgrade? Neem dan even contact met me op. Als de betaling van de upgrade binnen is, verstuur ik de foto’s z.s.m. via We Transfer.

een foto van mij aan het werk tijdens een newbornshoot in eindhoven

“Doe je ook babyshoots?”

Yes! 🙂 Half januari ben ik live gegaan met de Babyshoots en heb ik de prijzen en het Boekingsformulier online gezet. Tot een maand oud valt bij mij onder newborn-, daarna wordt het een babyshoot. Het babyportfolio vind je hier. Zoek je een babyshoot voor een kindje dat bijna 1 wordt? Lees dan ook eens de blog over de babyshoot van Hanna.

“Is het ook mogelijk een canvas te bestellen?”

Ja, dit is sinds kort mogelijk. Informeer even naar de prijzen, want deze staan nog niet online.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De 5 meest gestelde vragen deel 7” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newborn fotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.