De cakesmashshoot van Rudi

Vandaag heb ik de taart opgehaald voor de cakesmashshoot van Rudin! Deze cakesmash shoot van vandaag is geboekt door een moeder die de crèmekleurige setting het mooist vond. Ze wilde ook de taart met de zonnetjes. Zo gezegd zo gedaan 🙂 Na de aanbetaling heb ik de taart besteld, en vandaag mag ik hem gaan ophalen. Ik kijk natuurlijk weer uit naar de shoot!

Super leuk

Deze shoots vind ik altijd heel leuk om te doen. Ze duren vaak maar kort (1/1,5 uur) en het is vaak erg dankbaar werk. Bij Rudin hebben we veel geluk; zodra hij de taart ziet is hij meteen geïnteresseerd. Niet veel langer steekt hij zijn vingers erin. Hij heeft bijna geen aansporing nodig! Zoals altijd maak ook nu weer een mooie fotoserie, zodat er straks in de gallery een mooie variatie te zien is.

een foto van een baby tijdens een cakesmash shoot

Het badje

Als ik meer dan voldoende leuke foto’s heb met de taart, mag Rudi een beetje worden schoongepoetst en vul ik het badje. Als laatste maken we de foto’s in het badje. Daarna is het klaar! Ik ben benieuwd naar het resultaat! 🙂

een baby in bad tijdens een cakesmash shoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Rudi” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.