Op pad voor de cakesmash shoot van Lux in Valkenswaard

Vandaag mag ik op pad voor een leuke shoot: de cakesmash shoot van Lux in Valkenswaard. We hebben de cakesmash shoot eerst moeten verzetten omdat Lux niet fit was. Vandaag is hij weer helemaal fit, dus besluiten we er een leuke shoot van te maken. Bij babyshoots is het altijd belangrijk dat je flexibel bent, het kan immers altijd net iets anders lopen dan je had gepland.

Vrolijk

Lux is vrolijk en vindt de taart reuze interessant. Ik merk aan alles dat hij er zin in heeft! Hij begint voorzichtig met een vingertje in de taart, maar al snel gaat hij los. We helpen een beetje mee door hem losse stukken taart en cake aan te bieden. Hij vindt het geweldig! Heel leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft en het levert hele leuke foto’s op. Wat een fijne shoot! 🙂 Ik doe altijd mijn best om goede actiefoto’s te maken, het is natuurlijk heel dankbaar als dit ook daadwerkelijk lukt.

Badje

Al snel heb ik meer dan genoeg foto’s van de cakesmash zelf en besluit ik over te schakelen op de foto’s in het badje. Jammer genoeg vindt de baby het niet leuk als we hem zijn taart afpakken, maar als hij het badje ziet is hij het alweer vergeten. Hij moet even wennen maar vindt het dan zo leuk dat hij er op het einde niet uit wil!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmash shoot van Lux in Valkenswaard” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.