Op pad voor de cakesmash shoot van Leyla in Eindhoven

Vandaag mag ik op pad voor mijn allereerste cakesmash shoot: de cakesmashshoot van Leyla in Eindhoven. Hier heb ik weken naar uit gekeken. Een cakesmashshoot kost best wat voorbereiding. De taart bestellen, achtergrondje en kleding zoeken… Ik heb dan ook onwijs veel zin in deze shoot! 🙂

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Het opbouwen

Eerst kies ik een kamer uit waar ik de styling zal opbouwen. Gelukkig is Leyla’s slaapkamer lekker groot en is er dus veel plaats om de set op te bouwen. Samen met de moeder bouw ik de set op. Voor vandaag is alles roze: de taart, de jurk, het hoofdbandje en de achtergrond. Leyla komt net uit bed en is dus uitgerust en heeft er veel zin in. Als we de set opbouwen kan ze bijna niet wachten om de taart aan te vallen! Snel zetten we alles klaar, waarna ik foto’s maak van de taart. Daarna zetten we Leyla vlakbij de taart. Ze vindt het een beetje spannend en gaat dus niet meteen los. We laten haar even rustig ontdekken.

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Toch wel interessant

Uiteindelijk vindt ze het toch wel interessant en smeert ze zichzelf lekker onder. Als ik genoeg foto’s heb sluit ik af met een badje, en dan is het klaar. Tijd om de boel schoon te maken en zo zoetjes aan weer in de auto te zetten.

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Leyla in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.