Op pad voor de cakesmash shoot van Joy in Heeze

Vandaag mag ik op pad voor een feestelijke shoot: de cakesmash shoot van Joy in Heeze. Eerst moet ik langs de bakster om de taart op te halen. Als ik aankom is er iets niet helemaal goed gegaan. Ik had een groene taart besteld, want de rest van de styling is ook groen. Helaas heeft ze een oranje taart gemaakt. Gelukkig is het nog te herstellen. Ze laat me een kwartiertje wachten terwijl ze in de tussentijd mijn taart netjes naar wens aanpast. Als ze terugkomt is de taart groen! 🙂 En kunnen we dus alsnog op pad naar Heeze.

Het opbouwen

Als ik binnenkom ligt Joy nog even te slapen. Als we een beetje in huis rommelen wordt ze net wakker. Ik besluit boven op te bouwen in de studeerkamer, waar voldoende ruimte en licht is. Het opbouwen is bij een cakesmash nooit zoveel werk. Even samen de achtergrond ophangen, de taart voorzichtig los peuteren en op de taartenschaal zetten… En daarna natuurlijk even wat foto’s maken van de taart, nu hij nog heel is. Joy is inmiddels aangekleed en voorzien van een hoofdbandje. Dat betekent dat we kunnen starten! In het begin is Joy een beetje rustig en afwachtend. Ik vertel ouders vaak dat ze niet moeten verwachten dat een kind meteen in de taart duikt. Het is namelijk heel wisselend hoe kindjes reageren. Voorzichtig aanmoedigen wil vaak wel helpen, net als liedjes zingen en zelf mee snoepen van de taart. Vaak komt het daarna alsnog goed en wordt er gulzig van de taart gesnoept, zeker als we deze een beetje open breken.

een meisje in het groen tijdens een cakesmash shoot in Heeze

Het badje

Als ze zo’n beetje klaar is met de taart en er voldoende leuke foto’s opstaan gaan we verder met het badje. We vullen het badje een stukje met warm schuimwater en poetsen een keer het toetje af. In het begin vindt ze het niet zo leuk, maar daarna komt ze los. Ze gaat uitgebreid zitten lachen! Dit levert prachtige foto’s op 🙂 Na het badje mag ze worden afgedroogd en aangekleed.

een meisje in het groen tijdens een cakesmash shoot in Heeze

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Joy in Heeze” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.