Aan het werk voor de cakesmash shoot van Joey in Best

Vandaag mag ik op weer aan het werk voor een cakesmash shoot: de cakesmash shoot van Joey in Best. Voor vandaag is er een crèmekleurige stylingset uitgekozen. Eerst loop ik samen met de ouders een rondje door het huis om te kijken waar ik het beste kan opbouwen. Dat blijkt de kinderkamer te zijn. Samen halen we alle spullen uit de auto en bouwen we boven op. De taart stond gelukkig al binnen! 🙂

een baby tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven een baby tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

Enthousiast

Als alles staat en ik een goede foto van de taart heb gemaakt kunnen we beginnen. Voorzichtig zet papa Joey bij de taart neer. Hij is nieuwsgierig en prikt met zijn vingers in de taart. Daarna begint hij langzaam met smeren. Hij vindt het super leuk, dus we laten hem lekker de taart uitpluizen terwijl ik zoveel mogelijk actiefoto’s maak. Het duurt niet lang voordat de taart er helemaal aangaat. Als de taart helemaal stuk is en ik voldoende foto’s heb, maken we de achtergrond schoon en vullen het badje met sop.

een baby tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

Spetteren

Ook het badje wordt als leuk ervaren. Het is me vandaag zelfs gelukt om een aantal lachjes te vangen! Dat is altijd leuk, want dat is waar je op hoopt als babyfotograaf. Al snel heb ik ook meer dan voldoende foto’s van de baby in het badje. En dan mag Joey eruit en lekker worden afgedroogd.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmash shoot van Joey in Best” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.