Op pad voor de cakesmash shoot van Janne in Valkenswaard

Vandaag mag ik op pad voor een leuke shoot: de cakesmashshoot van Janne in Valkenswaard. Ik ben gisteren al langs de bakster geweest om de taart op te halen en heb deze drie uur van tevoren uit de koelkast gezet zodat hij goed te smashen is. Vandaag heb ik om 10.00 uur afgesproken in Valkenswaard. Als ik aankom, wordt Janne net wakker. Ik besluit op te bouwen in de kamer van het broertje. Samen met de assistent haal ik alles uit de auto en bouw ik de set op. Als laatste schuif ik voorzichtig de taart op de schaal en laat de emmer vullen met een beetje sop. En dan kunnen we beginnen! 🙂 Ik begin altijd eerst met een goede foto van de taart.

een baby tijdens een cakesmash shoot in Valkenswaard

Huilen

Janne reageert niet meteen goed op de taart en zet het op een huilen. Tijdens baby- en cakesmashshoots is het vooral belangrijk om rustig te blijven. We kunnen niks afdwingen, maar we kunnen wel de tijd nemen en geduld hebben. Nou is dat toch al een heel belangrijk onderdeel van dit vak! We gunnen Janne de tijd en nemen de tijd voor een extra boterham, flesje en even troosten bij mama.

een baby tijdens een cakesmash shoot in Valkenswaard

Poging twee

We gaan verder. We hebben geluk, want uiteindelijk lukt het toch om een aantal leuke foto’s van Janne te maken. Als we besloten hebben dat ze echt klaar is met de taart vul ik het badje. Helaas vindt ze ook het badje niet zo leuk als we hadden gehoopt. Gelukkig heb ik inmiddels wel voldoende foto’s om naar het einde toe te kunnen werken. Daarna zijn we klaar en mag Janne weer lekker ontspannen.

een baby tijdens een cakesmash shoot in Valkenswaard

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Janne in Valkenswaard” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.