Vandaag mag ik aan het werk voor de cakesmash shoot van Elanor.

Eigenwijs

Als de moeder en oma binnenkomen blijkt Elanor flink te zijn gegroeid. Ze was al eerder in de studio voor haar newbornshoot. Ze is nu een lekker eigenwijze baby geworden. Stop de tijd! Voor vandaag is een roze setting met een grote cupcake taart gekozen. We nemen even de tijd voor een drankje en een praatje en dan kan Elanor worden omgekleed.

een baby in het roze tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Niet meteen los

Nadat Elanor is omgekleed en ze bij de taart zit gaat ze niet meteen los. Dat is heel normaal. Natuurlijk hopen ouders altijd dat hun kind meteen taart begint te slaan zodra ze hem zien, maar meestal zijn kindjes afwachtend en nieuwsgierig. Ik maak foto’s terwijl de baby reageert op een liedje en vrolijk begint te klappen. Daarna help ik haar met de taart en ga ik door met fotograferen.

een baby in het roze tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Het badje

Nadat ik ruim voldoende foto’s heb gemaakt van Elanor met taart, vul ik het badje en kunnen we spetterfoto’s maken. Hier duurt het niet lang voordat ze begrijpt wat er van haar verwacht wordt. Ze gaat los! Als ook deze foto’s erop staan mag ze worden afgedroogd en mag ze lekker naar huis om uit te rusten. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

een baby in het roze tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmash shoot van Elanor” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂