De cakesmash shoot van Dua

Vandaag ga ik een cakesmash shoot doen met Dua die net een geworden is. Vanwege ziekte hebben we de shoot een keer moeten verzetten. Maar dat is altijd beter dan een jengelig kind op de foto! Vandaag heeft ze er zin in. Ze wordt omgekleed door papa en mama. Ik heb van tevoren alvast enkele foto’s van de taart gemaakt. Zodra ze is omgekleed kan het feest beginnen 🙂

Op onderzoek uit

Dua neemt haar tijd en gaat rustig op onderzoek uit. Ze bekijkt de taart en de hartjes in de taart en begint dan rustig van de taart te peuzelen. Aangemoedigd door papa en mama lukt het me om leuke foto’s te maken. Je hoopt natuurlijk dat je kindje uit zichzelf de taart te lijf gaat; maar in de praktijk gaat het er anders aan toe. Ik krijg heel verschillende reacties voor de camera. Het ene kind gaat helemaal los, terwijl het andere in standje achteruit gaat, ook als hij of zij dat volgens de ouders nooit doet. Zo zie je maar, een cakesmash shoot is altijd verrassend en nooit hetzelfde.

een foto van een meisje tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

een foto van een meisje tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

Badje

Nadat Dua besloten heeft klaar te zijn met de taart gaan we door met het badje. Ik vul het badje en ruim even de grootste troep op. Daarna mag Dua worden uitgekleed en wordt ze in badje gezet. Het badje is een groot succes en we krijgen haar enthousiast aan het spetteren 😉 Het durt dan ook niet lang voordat ik meer dan voldoende foto’s heb. Dan mag ze weer worden aangekleed en is het tijd om naar huis te gaan!

een foto van een meisje tijdens de cakesmash shoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Dua” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.