Aan de slag voor de cakesmash shoot van Cody in Valkenswaard

Vandaag mag ik op weer aan de slag voor een cakesmash shoot: de cakesmash shoot van Cody in Valkenswaard. Voor vandaag heb ik een blauwe styling uitgekozen, daar hoort natuurlijk ook een blauwe taart bij. Voordat we echt gaan smashen maak ik altijd eerst een foto van de taart zelf. Zo hebben we straks het hele verhaal op de foto: van taart tot en met badje. Aan mij de uitdaging om daar een leuke serie van te maken.

een baby in het blauw tijdens een cakesmashshoot in Valkenswaard

Afwachtend

Als we Cody de taart voorzetten is hij eerst nog afwachtend. Al snel begint hij de sterretjes uit de taart te plukken. Hij is heel erg van het delen en wil steeds sterretjes en stukjes taart uitdelen, heel lief om te zien. Met een beetje aanmoediging begint hij het steeds leuker te vinden! ūüôā Voor ik het weet heb ik weer veel leuke foto’s gemaakt! Dat wordt straks weer moeilijk kiezen!

Het badje

Op een gegeven moment is hij een beetje klaar met de taart en besluiten we het badje te vullen. Dat vindt Cody heel leuk en hij begint lekker te spetteren. Ook dit levert leuke foto’s op. Daarna is het klaar, mag hij uit bad en kunnen wij de boel opruimen.

een baby in het blauw tijdens een cakesmashshoot in Valkenswaard

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ‚ÄúDe¬†cakesmash shoot van Cody in Valkenswaard‚ÄĚ leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf?¬†Dan kun je bij mij¬†terecht¬†voor een¬†Newbornshoot¬†met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over¬†babyfotografie? Neem dan even¬†contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.