Lekker smashen

Vandaag is het tijd voor de cakesmash shoot van Chase. Zoals altijd heb ik de taart al geinstalleerd voordat de baby binnenkomt. Ik maak eerst een foto van de taart terwijl hij nog heel is. We kleden Chase om en zetten hem bij de taart neer. Hij is nog een beetje terughoudend en begint te huilen. Ik laat hem eerst troosten door papa. Het komt vaker voor dat kindjes even moeten wennen. Natuurlijk willen alle ouders dat hun baby meteen in de taart begint te slaan. Maar dat is niet altijd het geval 😉

Even rustig aan

We laten Chase even tot rust komen voordat we verder gaan. Enkele minuten later proberen we het opnieuw. Als hij de sterren op de taart in de gaten krijgt, begint hij ze langzaam op te eten. Samen met de ouders zing ik ook wat kinderliedjes om het ijs verder te breken. Dit werkt goed bij Chase en hij begint nu op zijn gemakje verder van de taart te peuzelen.

een baby tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Laatste foto’s

Helaas laat Chase het badje niet toe. Wèl maken we nog wat foto’s met zijn rug naar de muur. Hierna besluit ik dat ik meer dan voldoende goede foto’s heb en mag Chase weer lekker worden aangekleed. Tot slot laat ik mama nog even de albumopties zien. En dan is het klaar en is het tijd om de studio op te ruimen! 🙂

een baby tijdens een cakesmash shoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmash shoot van Chase” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.