Vandaag mag ik aan de slag voor de cakesmash shoot van Anouk.

Goede zin

Als Anouk binnenkomt is ze al lekker vrolijk. Ze maakt makkelijk contact en heeft er zin in. We nemen eerst even de tijd voor een drankje en een praatje. Daarna mag ze haar kleertjes uit en het jurkje voor de cakesmash shoot aan.

Blauw voor een meisje

We hebben vandaag gekozen voor een blauw jurkje. De moeder had aangegeven niet zo van het meisjesachtige te zijn. Daarom ben ik gegaan voor een wat stoerder jurkje. Wel leuk om een keer iets anders te zien dan het vertrouwde roze, paars en crème voor meisjes! Zodra we Anouk neerzetten bij de taart is haar nieuwsgierigheid gewekt. Ze heeft weinig aanmoediging nodig en gaat er meteen op af. Stukje bij beetje snoept ze van de taart. Later is ook de cake zichtbaar. Ze puzzelt met de losse stukjes en wil zelfs een stuk weggeven. Ze doet het super en ik maak in korte tijd heel veel leuke foto’s.

Het badje

Als ik meer dan voldoende foto’s heb van de verschillende fases van de cakesmash shoot, gaan we zo zoetjes aan door naar het badje. Terwijl Anouk een beetje wordt schoongepoetst ruim ik de taartresten op en vul ik het badje met warm water. Daarna mag ze lekker in bad. Ook dit wordt als leuk ervaren en ze zit zelfs te lachen! Ook in bad doet ze het super goed en ik maak veel leuke foto’s. Als alles erop staat is het klaar. Ze mag worden afgedroogd en aangekleed. Ik heb nu al zin in het selecteren van de foto’s!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmash shoot van Anouk” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂