De cakesmash shoot van Amana

Vanmorgen heb ik de taart opgehaald voor de cakesmash shoot van Amana. De cakesmash shoot van vandaag is helemaal in het roze, met een taart met bloemetjes erop. Ik heb er weer veel zin in, het is altijd leuk om te zien hoe de kleine reageert op de taart 🙂

Meteen nieuwsgierig

Zodra Amana de taart ziet, is ze meteen nieuwsgierig. Ze begint voorzichtig met een vingertje in de taart, maar al gauw gaat ze helemaal los. Ze vindt de taart erg interessant en ook de bloemen op de taart worden niet overgeslagen. Het is dan ook makkelijk om een aantal geweldige foto’s te schieten. Er zit zelfs een lachje bij! Op een gegeven moment begint ze weg te kruipen en is ze klaar met de taart. Dan is het tijd voor een badje.

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in de studio in Eindhoven

Het badje

We poetsen Amana een beetje schoon voordat we het badje vullen. Ik zorg ervoor dat het badje een fijne temperatuur heeft, en dan kan er gespetterd worden. Het duurt even voordat ze het snapt, maar daarna gaat ze lekker haar gang! Leuk om te zien. Als ik meer dan voldoende goede foto’s heb mag ze worden afgedroogd en weer lekker haar kleertjes aan. Dan zit de shoot erop!

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De cakesmashshoot van Amana” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots die binnenkort live gaan? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.