Op pad

Vandaag mag op pad voor de babyshoot van Tom in Nuenen. Voor vandaag heb ik o.a. de nieuwe groene set ingepakt. Leuk om deze styling eens te proberen, ik ben benieuwd hoe het uitpakt.

Niet willen zitten

Het idee was dat we de groene set eerst zouden doen en dat Tom zou zitten. Helaas loopt het anders, want hij heeft vandaag geen zin om te zitten. Ik besluit te schakelen en liggende foto’s te maken, want dit laat hij wel toe zonder te huilen. Tijdens babyshoots is flexibiliteit belangrijk. Ieder kindje is anders en je kunt allerlei plannen maken van tevoren, soms loopt het anders. Bijvoorbeeld omdat de baby ècht geen zin heeft in een bepaalde houding. Wat ik nooit doe is dwingen. Bij mij is de regel dat het leuk moet blijven tijdens de fotoshoot!

een baby in het groen tijdens een babyshoot in nuenen

Grijze set

Na de groene set ruimen we even op en bouw ik de volgende set op: de grijze kleur. Deze set bevat een prachtig wollen pakje. Dit pakje past Tom goed. We maken nu weer liggende foto’s. Het lukt wel om een paar lachjes te vangen! Dat is top, want daar doen we het voor. Maar ook hier geldt: Het is goed aanvoelen wat haalbaar is.

een baby in het grijs tijdens een babyshoot in nuenen

Klaar!

Voor we het weten staan de foto’s erop en is het tijd om op te ruimen. Ik rol de achtergrond op en we zetten alles weer terug in de auto. En dan is het tijd voor de terugreis!

een baby tijdens een babyshoot in nuenen

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Tom in Nuenen” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of ben je al langer geleden bevallen en wil je juist een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.