Vandaag mag ik aan het werk voor de babyshoot van Sophie

Het eerste naamsgenootje 🙂

Vandaag is wel een bijzondere dag. Dit is namelijk de eerste keer dat ik een babyshoot mag doen met een kindje dat ook Sophie heet 🙂 Super leuk natuurlijk. Voor vandaag hebben de ouders hele mooie kleuren uitgekozen: crème, terracotta of bruin en twee setjes in het paars. ook hebben ze gekozen voor ouderfoto’s. Daar ben ik altijd blij mee, want veel verschillende kleuren plus ouderfoto’s zorgen in ieder geval voor een gevarieerde gallery.

een van de ouderfoto's tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

De eerste set

De baby komt gelukkig heel uitgeslapen en vrolijk binnen. We beginnen dan ook snel aan de eerste set. Dat is de crèmekleurige set in de schaal. Deze foto’s staan er goed op, dan is het tijd voor ouderfoto’s. Deze ouders hebben gezorgd voor matchende bovenkleding zonder logo’s. Daar word ik als fotograaf nou blij van. Dat zorgt namelijk voor eenheid en een mooi geheel op de foto’s en dat is precies wat ik wil.

een foto van een baby in het bruin tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Terracotta en paarse sets

Nadat de ouderfoto’s er goed op staan gaan we door naar de terracotta en paarse sets. De terracotta set bevat een nieuw jurkje. Het past Sophie goed. Voordat ik het weet staan ook deze foto’s erop en is het tijd voor de paarse sets. Een set met een broekje en een met de petticoat. De petticoats blijven heel populair voor tijdens de babyshoots. Deze zijn ideaal omdat ze passen vanaf newborn tot een jaar. Na de paarse sets staat alles erop en mag baby Sophie weer lekker haar eigen kleertjes aan.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Aarna” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂