Op pad voor de babyshoot van Siem

Vandaag mag ik op pad voor de babyshoot van Siem in Dommelen. Vandaag heb ik de beige en bruine sets meegenomen. Als ik aankom, ga ik eerst even kijken waar ik het beste kan opbouwen. Het wordt de babykamer. We schuiven wat spullen aan de kant. Daarna halen we samen de auto leeg. Ik zet de eerste set op: bruin. Siem heeft er zin in vandaag; hij is energiek en vrolijk. Ook vandaag zet ik mijn kacheltje er weer bij aan. Deze hoeft niet zo hoog als bij een newbornshoot, maar ik laat hem wel altijd meedraaien op ongeveer 21 graden. Op die manier krijgt de baby het niet koud als we steeds omkleden.

een baby in het bruin tijdens een babyshoot in Eindhoven

De eerste set

We beginnen met Siem op zijn buik. Hij kan zich al goed opdrukken. Het is dan ook makkelijk om een aantal goede foto’s te maken. Daarna besluit ik om er ook enkele te maken terwijl hij op zijn rug ligt. Ook deze foto’s staan er gelukkig snel op! ūüôā

een baby in het bruin tijdens een babyshoot in Eindhoven

Lachen

Daarna bouw ik deze set af en zet ik de cr√®mekleurige spullen neer. We hebben geluk, want Siem lacht veel en trekt veel verschillende gezichtjes. Hiervan weet ik er een aantal mooi vast te leggen op de camera. Voordat ik het in de gaten heb staat mijn geheugenkaartje alweer vol met babyfoto’s en is het tijd om te stoppen. Het opruimen is zo gebeurd en samen brengen we alles weer naar de auto. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van deze babyshoot!

een baby in het creme tijdens een babyshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ‚ÄúDe babyshoot van Siem in Dommelen ‚ÄĚ leuk om te lezen. Viert jouw kindje binnenkort zijn of haar eerste verjaardag en ben je op zoek naar een goede Babyfotograaf¬†voor leuke¬†baby fotografie? Je kunt bij mij¬†terecht¬†voor een Babyshoot voor jouw kindje vanaf 6 weken tot een jaar. Of wil je meer informatie over¬†newbornfotografie¬†voor een kado? Neem dan even¬†contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk bij babyfotografie.