De babyshoot van Sem en Kai

Vandaag gaan we lekker aan het werk voor de babyshoot van Sem en Kai. Dit is de eerste keer dat ik een tweeling ga fotograferen, ik ben dus stiekem wel benieuwd hoe ze het zullen doen.

een foto van een baby tijdens een babyshoot

Tweeling

Vandaag gaan we aan de slag voor de tweeling babyshoot. Ze zitten allebei ongeveer in maatje 50/56. Ik heb verschillende setjes uitgezocht voor zowel samen als apart. We beginnen met de groene set. Voor vandaag heb ik stylingsets voorbereid voorzien van wat kunstplanten en bloemen als extra, omdat de moeder aangaf dat ze het leuk vindt om iets extra’s te doen. De foto’s in de groene set staan er snel op. Verder heb ik nog een blauwe en crèmekleurige set, en crèmekleur en groen voor als ze samen op de foto gaan.

een foto van een tweeling in het creme tijdens een babyshoot

Door elkaar fotograferen

Het voordeel van een tweeling is al snel duidelijk. Als de een honger heeft of een vieze broek heeft kan de ander op de foto en andersom. Al met al werken de baby’s uitstekend mee en lukt het me bij een baby zelfs om een paar lachjes te vangen 🙂 Na ongeveer een uur en een kwartier beginnen ze er klaar mee te raken en is het tijd om ermee te stoppen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Sem en Kai” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.