Vandaag heb ik veel zin in de babyshoot van Sam.

1 jaar en 2 maanden

Sam is al 1 jaar en 2 maanden maar loopt gelukkig nog niet. Zodra baby’s echt gaan staan en lopen, wordt een babyshoot lastiger. Voor vandaag hebben we verschillende dingen voorbereid: lichtgroen, crème, bruin en lichtblauw. Lichtblauw is nog steeds populair voor jongens. Maar ook de bruine of roestkleurige set met het bijpassende karretje wordt nog steeds regelmatig gekozen.

Troost

Tijdens de shoot zingen we wat liedjes en afentoe maken we tijd voor een knuffel met papa. Sam doet het goed en al snel hebben we er sets op staan. We gaan door met blauw en crème en daarna wordt hij moe.

Wist je dat een babyshoot kort duurt? Na 1 tot 1,5 uur is de energie van de baby meestal op.

een foto van een jongens baby tijdens een babyshoot in de fotostudio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Sam” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂