Vandaag mag ik de weg op voor de babyshoot van Ridhaan in Eindhoven. Ik heb Ridhaan ook gefotografeerd toen hij nog een newborn was. Altijd leuk om te zien hoe hij is gegroeid! 🙂

Twee sets

Vandaag heb ik twee sets meegenomen. Helaas heeft hij last van exceem, dus we moeten even kijken hoe de shoot verloopt. Dat is het leuke met babyfotografie: flexibiliteit is belangrijk want je weet van tevoren nooit precies hoe het loopt. 

een baby in het bruin tijdens een babyshoot

Roestkleur

We starten vandaag met de roestkleurige set. Deze had ik al een tijdje in huis, maar helaas nog niet kunnen gebruiken. We kleden Ridhaan uit en weer aan: hij krijgt een broekje aan dat precies bij de roestkleurige prop past. Hij kan nog niet helemaal zelfstandig zitten, dus we moeten goed opletten dat hij niet omvalt. Daarom start ik op de buik, dat is een pose die altijd veilig is. Deze pose is daarom ook geschikt voor jongere kindjes van ongeveer 6 maanden, zoals Ridhaan. 

sophie aan het werk tijdens een babyshoot op locatie in eindhoven

Grijze set

De tweede set is grijskleurig, en bevat een wollen pakje met mutsje. Helaas begint de baby te mopperen. Het lukt ons nog net om een foto te maken, als het huilen echt losbarst. We besluiten ermee te stoppen. Ik hanteer de regel dat het leuk moet blijven voor het kindje, je kan het immers niet afdwingen. Als het niet leuk meer is is stoppen meestal de beste optie.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Ridhaan in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.