Op pad voor de babyshoot van Nature

Vandaag mag ik op pad voor de babyshoot van Nature in Eindhoven. Voor vandaag heb ik vier verschillende sets meegenomen. Bruin, blauw, groen en wit. Daarnaast zijn er ook ouderfoto’s bijgeboekt, dus ik weet niet zeker of ik vandaag alle vier de sets met de baby ga redden. Normaal gesproken doen we vier verschillende sets inclusief ouderfoto’s indien gewenst.

een foto van een baby tijdens een babyshoot in Eindhoven

Huilen

Helaas reageert Nature niet goed op mij: hij begint al snel te huilen als ik probeer hem aan het lachen te krijgen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als er ineens een wildvreemde voor je staat! Met de hulp van de ouders lukt het toch om de eerste set op te zetten en wat leuke foto’s te maken. Zitten gaat nog met hulp; met de hulp van papa proberen we snel een paar zittende foto’s te maken. De kunst is om altijd rustig te blijven, dan komt het uiteindelijk altijd goed is mijn ervaring.

een foto van een baby tijdens een babyshoot in Eindhoven

Lachje!

Enkele sets later heeft Nature al een aantal keer gelachen. Ik ben altijd blij als er ook lachende foto’s tussen zitten! Dit is ook het streven, al weet je van tevoren nooit precies hoe een babyshoot zal verlopen. De ouderfoto’s doen we tussendoor. Vandaag heb ik toch alle sets kunnen doen, waardoor het straks zeker lastig kiezen zal worden ūüôā

een foto van een baby tijdens een babyshoot in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog ‚ÄúDe babyshoot van Nature in Eindhoven‚ÄĚ leuk om te lezen. Viert jouw kindje binnenkort zijn of haar eerste verjaardag en ben je op zoek naar een goede Babyfotograaf¬†voor leuke¬†baby fotografie? Je kunt bij mij¬†terecht¬†voor een Babyshoot voor jouw kindje vanaf 6 weken tot een jaar. Of wil je meer informatie over¬†newbornfotografie¬†voor een kado? Neem dan even¬†contact¬†met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op¬†Facebook¬†en¬†Instagram¬†of je aanmelden op de¬†nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk bij babyfotografie.