Op weg naar de babyshoot in Nuenen

Vandaag hoef ik gelukkig niet lang te rijden: ik mag naar Nuenen voor de babyshoot van Lottie. Lottie is nu ruim 15 weken oud en dat is een hele goede leeftijd om een leuke Babyshoot te boeken! Een baby kan het hoofdje dan nog niet optillen, maar er blijven genoeg andere leuke poses over die we kunnen proberen. Zoals bijvoorbeeld een lachje proberen te vangen! 🙂

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Nuenen

Lachjes

Eerst bouw ik samen met de vader even de eerste set op en maak ik wat testfoto’s. We starten vandaag met de roze stylingset. Ik heb geluk vandaag, want Lottie lacht veel en makkelijk. Ik ga boven haar hangen en probeer haar lach te vangen. Al snel heb ik een flink aantal hele leuke foto’s en kunnen we door naar de volgende kleur: crème. Eerst even deze stylingkleur opruimen, dan kunnen we door met de crèmekleurige set. Ook bij deze set gaat het fotograferen, al merken we wel dat de lachjes langzaam opraken.

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Nuenen

Gapen

Nu merken we dat ze zo langzaamaan moe begint te worden. Dat is precies de reden dat Babyshoots bij mij nooit lang duren. De concentratieboog van dit soort kleintjes is nog niet zo groot! Aangezien ik het belangrijk vind dat het leuk blijft voor de baby, zit er niks anders op dan het kort te houden. We merken dit ook bij Lottie. Langzaam beginnen de lachjes nu af te nemen en afentoe moet ze zelfs gapen 🙂 Dat is voor mij als babyfotograaf het teken dat ik door moet werken! Ik besluit nog even door te gaan zodat ze daarna lekker kan uitrusten. Niet snel daarna staan er meer dan voldoende goede foto’s op mijn kaartje, zodat we kunnen opruimen. We zetten alles weer in de kratjes en ik zet alles in de auto. Ik ben benieuwd naar het resultaat! 

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Nuenen

 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Lottie in Nuenen” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of ben je net bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.