Vandaag mag ik aan de slag voor de babyshoot van Liv.

1,5 jaar oud

Vandaag is Liv met 1,5 jaar oud de oudste baby die ik tot nu toe fotografeerde. Omdat een kind met 1,5 jaar natuurlijk al kan lopen, zal het vandaag even doorwerken zijn om voldoende leuke foto’s te maken. Ook staan er voor vandaag ouderfoto’s op de planning. We beginnen meteen met een crèmekleurig jurkje. Deze foto’s staan er zo op en dan kunnen we door naar de volgende set.

Krukje

Ter voorbereiding op deze shoot heb ik een nieuwe prop gekocht: een krukje. Tijdens de foto’s het roze jurkje zetten we de baby erop. Het is precies hoog genoeg om niet meteen vanaf te rennen. Dat komt goed uit, want zo kan ik goede foto’s van haar maken! Na deze set fotografeer ik haar met een andere offwhite set. Hier hoort een ander offwhite jurkje bij. Dit jurkje staat haar erg goed.

Ouderfoto’s

Als laatste doen we de ouderfoto’s. We beginnen met de gezinsfoto’s. Daarna gaan we door met foto’s los met papa en mama. Daarna geeft ze aan dat ze er klaar mee is. Dat is prima, want ik heb weer meer dan voldoende leuke foto’s voor een uitgebreide gallery!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Liv” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂