Vandaag mag ik aan de slag voor de babyshoot van Lina.

Slaperig

Vandaag is het tijd voor de babyshoot van Lina in de studio. Ze komt al slaperig binnen, al weet ik uit ervaring dat dat niet alles zegt. Op het moment dat we ze omkleden verandert dat vaak en wordt de baby meestal wakker. Sowieso zijn kindjes van rond de 6 weken meer wakker dan bij een newborn shoot. Dat is normaal.

Snelle shoot

Omdat we niet wachten tot het kindjes slaapt en het kleertjes aan krijgt kunnen we sneller werken. Bij de meeste babyshoots gaan we voor vier kledingwissels.

een foto van een baby in het creme tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

De start: crèmekleurig setje

Als we beginnen met de shoot mag Lina van mij een crèmekleurig setje aan. Als deze foto’s erop staan gaan we gelijk door met de ouderfoto’s. Daarna volgen oudroze/paars, groen en bruin. Omdat de ouderfoto’s altijd meetellen als set hebben we dit keer zelfs vijf sets kunnen doen! Dat is een gelukje, het hangt er altijd vanaf of de baby in kwestie het nog leuk vindt 🙂

Moe

Bij de groene set merken we dan Lina moe begint te worden. Ze valt in slaap en het lukt ons om ook een paar slapende foto’s te maken. Na de bruine set is het klaar en mag baby Lina haar eigen kleertjes weer aan en dan zit de baby sho0t er weer op. Ik ben benieuwd naar de foto’s!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Lina” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂