Babyshoot

Vandaag mocht ik op pad voor de babyshoot van Lexi in Heeze. Van tevoren had ik al het nodige contact gehad met de moeder. Ze was erg te spreken over mijn werk en keek enorm uit naar de shoot! Dat vind ik altijd leuk, als mensen lekker enthousiast zijn.

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Heeze

Hulp van papa

Voor de shoot bouw ik even de set op, samen met de vader. Tijdens de babyshoot laat Lexi zich makkelijk omkleden. Het lachen gaat helaas iets lastiger. We trekken gekke bekken, zingen liedjes en spelen verstoppertje. De moeder geeft aan dat ze meestal nog beter reageert op papa. Zodoende zetten we papa in: ik laat hem plaatsnemen op camera hoogte. Nu wil Lexi wel lachen! 🙂 Het duurt dan ook niet lang voordat ik een aantal leuke foto’s heb geschoten.

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Heeze

Omkleden 

We kleden Lexi om en gaan door met de volgende set, die ik samen met de vader heb klaargezet. Ook bij deze set lukt het om er een paar lachjes uit te krijgen. Dat is altijd fijn. Daarna stoppen we, we merken dat ze er klaar mee is en het warm heeft. In totaal zijn we ongeveer een uurtje bezig geweest met de fotoshoot. Voor de meeste baby’s is dat meer dan genoeg. Dit was wel een hele geslaagde babyshoot! 

een baby in het roze tijdens een babyshoot in Heeze een baby in het roze tijdens een babyshoot in Heeze

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je de blog “De babyshoot van Lexi in Heeze” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.