Ook vandaag bleef ik binnen Eindhoven en mocht ik op pad voor de babyshoot van Leo in Eindhoven. Voordat de babyshoot begint, loop ik eerst even een rondje door het huis om te zien waar ik het beste kan opbouwen. Daarna haal ik samen met de vader de auto leeg.

een baby in het lichtgroen tijdens een babyshoot in eindhoven

Groene set

Ik begin vandaag met de lichtgroene set. Bijna allemaal nieuwe props voor babyshoots, die Leo mag gaan uitproberen! 🙂 Als ik iets nieuws koop wil ik het altijd het liefst zo snel mogelijk opnemen in mijn portfolio. Op die manier zien mensen het, en wordt het eerder geboekt. 

een baby in het lichtgroen tijdens een babyshoot in eindhoven

Lachje

Het duurt even voordat hij loskomt. Samen met beide ouders doen we ons best om hem aan het lachen te maken. Dit lukt (yes!). Hierdoor heb ik ook een aantal foto’s waarop Leo lacht. Het vangen van een lachje is een van de doelen tijdens een babyshoot. In de realiteit is dit niet altijd makkelijk, omdat kindjes ook fases doorlopen waarin ze niet zo makkelijk naar een vreemde lachen. Dat is volstrekt normaal, maar kan voor mij lastig zijn. Mede daarom probeer ik altijd de shoot zo te plannen dat bèide ouders aanwezig zijn. 

een baby in het blauw tijdens een babyshoot in eindhoven

Blauwe set

Na de groene set breken we de set af en bouwen we samen de blauwe set op. Leo is er nu een beetje klaar mee en dan is het de zaak om snel te handelen. Het lukt om nog een paar goede foto’s te maken, daarna begint hij te huilen en is het op. Dan is de babyshoot voorbij, ik hanteer altijd de regel dat het leuk moet blijven voor het kindje. De leeftijd maakt hierbij niet uit. 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Leo in Eindhoven” leuk om te lezen. Ben jij op zoek naar een leuke Babyshoot? Of ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.