De weg op

Vandaag mag ik weer de weg op, dit keer voor de babyshoot van James in Nuenen. Deze babyshoot is door omstandigheden een keer verzet, waardoor James net is doorgeschoten naar een grotere maat. Zo snel kan het gaan! 🙂 De auto is ingeladen en ik vertrek naar Nuenen, op naar de babyshoot.

Vrolijk ventje

Als ik binnenkom tref ik een vrolijk mannetje aan. Hij is fit en vrolijk, dat is altijd een goed begin voor een baby shoot. Eerst kijk ik waar ik ga opbouwen. De kinderkamer is het handigst, dus schuif ik wat spullen aan de kant. Daarbna ruim ik de auto uit en brengen we alles naar boven. Ik begin met het opbouwen van de eerste set. Voor vandaag wil ik graag werken met de crème- en taupekleurige styling set. We beginnen met taupe/grijsbruine set.

een baby in het grijs tijdens een babyshoot in NuenenBabyfotografie babyshoot Eindhoven foto herinnering new

Meerdere poses

Bij James heb ik geluk, en kan ik makkelijk verschillende poses doen. We starten liggend in een grote schaal. Hij kan al zitten, dus daarna besluiten we het zittend te proberen. Hierbij let mama goed op en blijft binnen handbereik om zeker te weten dat hij niet omvalt. Hij houdt het al best lang vol, wat heel knap is voor een baby van 6 maanden! Ik maak verschillende leuke foto’s, ook schuin van boven. Daarnaast proberen we een lachje los te krijgen. Hij is dol op Bumba, dus zodra ik begin te zingen moet hij lachen 🙂 Deze set staat er snel op, zodat ik kan opruimen en de tweede stylingset kan opbouwen.

een baby in het taupe tijdens een babyshoot in Nuenen

Op de buik

Bij deze set starten we op de buik. De meeste kindjes vinden dit geen fijne houding, dus ik werk zo snel mogelijk. Daarna gaan we door en leggen we James op zijn rug. Ook nu proberen we weer een lachje te vangen, wat nog lukt ook! Altijd als dit lukt is de Babyshoot wat mij betreft alweer geslaagd! Al met al staat ook deze set er snel op, zodat we kunnen afruimen en alles weer terug in de auto kunnen zetten.

een baby in het creme tijdens een babyshoot in Nuenen

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van James in Nuenen” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Of wil je meer informatie over newbornfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.