Op pad voor de babyshoot van Hanna

Vandaag mag ik op pad voor de babyshoot van Hanna in Valkenswaard. Van tevoren heb ik te horen gekregen dat roze zeker in de smaak valt. Bij een babyshoot proberen we altijd 4 verschillende settings te fotograferen, dus ik heb nog meer kleuren ingepakt. Zo heb ik ook crème, wit en groen meegenomen. Op die manier krijgen we verschillende stijlen en zijn we verzekerd van veel verschillende babyfoto’s om uit te kiezen. Zodra ik aankom, merk ik dat het binnen al lekker warm is. Bij een babyshoot hoeft de kachel niet zo hoog als bij een newbornshoot, maar ik zet hem wel altijd aan. Zo weten we zeker dat het kindje het niet koud krijgt.

Roze set

We starten vandaag met de geliefde roze set. Hanna krijgt de kleertjes aan terwijl ik samen met de vader de set opbouw. Ze is net wakker en heeft er zin in! Zodra papa haar op het bedje zet begint ze meteen te lachen! 🙂 Dat is een goed teken. Ze blijft vrolijk en lacht makkelijk naar anderen. Deze foto’s staan er dan ook zo op. Daarna gaan we door met de witte set. Hier heb ik een leuke vliegtuig prop bij. Ook dit vindt Hanna erg interessant. We gaan door met de groene set. Alhoewel je merkt dat ze nu wat moe begint te worden, lukt het me toch om nog een paar lachjes te vangen.

een baby in het roze tijdens in valkenswaard

Laatste set

Als laatste set heb ik crème meegenomen. Hier heb ik wat bloemetjes bij. Ook deze vindt Hanna reuze interessant! We merken nu dat ze het een beetje gehad heeft. Ze begint een beetje te mopperen en het wordt lastiger om haar aan het lachen te krijgen. Ik besluit nog even door te werken en dan zit het erop. De kleertjes mogen uit en ze mag weer lekker uitrusten.

een baby in het wit tijdens in valkenswaard

Ongeveer een uur

Een babyshoot duurt in totaal ongeveer een uur. Dit is meestal lang genoeg voor babyfotografie. Daarna is de energie vaak op, worden ze moe en hangerig en dan is het klaar. Aan mij de uitdaging om in dat uur zoveel mogelijk goede foto’s te maken.

een baby in het groen tijdens in valkenswaard

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Hanna in Valkenswaard” leuk om te lezen. Viert jouw kindje binnenkort zijn of haar eerste verjaardag en ben je op zoek naar een goede Babyfotograaf voor leuke baby fotografie? Je kunt bij mij terecht voor een Babyshoot voor jouw kindje vanaf 6 weken tot een jaar. Of wil je meer informatie over newbornfotografie voor een kado? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk bij babyfotografie.