Vandaag mocht ik op pad voor de babyshoot van Fenna in Best. Deze shoot is extra bijzonder, want dit is het kindje van kennissen van me! Sowieso is het altijd bijzonder om een kindje vaker te zien. Ik vind het altijd heel leuk om hun groei te mogen vastleggen 🙂

Roze set

We starten met de roze set. Fenna reageert heel goed op muziek, en begint meteen mee te dansen in de prop. Heel lief om te zien! Voor vandaag heb ik een oudroze styling met bloemen gekozen. De jurk staat haar goed en ze vindt het heel leuk! Het lukt zelfs om een lachje te vangen!

een baby meisje in het roze tijdens een babyshoot in best

Crèmekleurige styling

Daarna gaan we door naar de volgende set: crème. Ook hierbij heb ik een bloemetje meegenomen, dit leek me wel leuk. Daarnaast wil ik de komende tijd meer met bloemen gaan doen. Eerst kleedt de moeder Fenna om, terwijl ik de set opbouw en testfoto’s neem. Al snel ben ik tevreden en kunnen we beginnen. Voorzichtig zetten we haar in de prop. Ook dit keer doet ze het heel goed, ze gaat naar ons zitten zwaaien! Met behulp van wat muziek staat het er zo op. Dan is het weer tijd om op te ruimen en de auto in te laden.

een baby meisje in het roze tijdens een babyshoot in best

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Fenna in Best ” leuk om te lezen. Ben jij op zoek naar een leuke Babyshoot? Of ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.