De babyshoot van Emma in de studio

Vandaag is het tijd voor de babyshoot van Emma! Door omstandigheden lukte het niet om een newbornshoot te doen, dus hebben de ouders gekozen voor een babyshoot in mijn studio in Eindhoven.

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Verschillende kleuren

De voorbereiding voor deze shoot vond ik heel leuk, omdat er weer is gekozen voor heel verschillende kleuren. Zo heb ik groen, crème, paars en wit voorbereid. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan! 🙂

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Welkom in de studio

Als mama en de baby arriveren drinken we eerst even koffie. Sowieso wil ik altijd weten hoe de bevalling is geweest en hoe het nu met jullie gaat. Ook bijzonderheden hoor ik graag, zeker als ze van invloed kunnen zijn op de shoot. Na de koffie wordt Emma omgekleed: ze krijgt een groen broekje aan en we starten met de groene set. Deze foto’s staan er gelukkig zo op, dus we kunnen door met de crèmekleurige set. Zo gaan we alle sets af tot ik voldoende leuke foto’s heb.

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Moe

Bij de laatste set is Emma zo moe dat ze in slaap valt. Ik heb voldoende foto’s en we besluiten ermee te stoppen. Voordat mama vertrekt, laat ik eerst nog even de opties zien in canvas en albums. Als ze weg zijn is het tijd om te starten met bewerken! 🙂

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Emma” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.