Vandaag gaan we op pad voor de babyshoot van Daan in Leende. Van tevoren heb ik al uitgebreid contact gehad met de moeder, die me heeft verteld dat hij een beetje verkouden is. Gelukkig is hij verder wel fit en vrolijk, zodat we geen nieuwe afspraak hoeven te plannen. Het komt regelmatig voor dat een babyshoot verzet moet worden vanwege een verkoudheid of ziekte. Dat hoort erbij, ik ga hier altijd flexibel mee om!

een baby in het groen tijdens een babyshoot in eindhoven

Olijfgroene set

Eerst bouw ik de eerste set op en maak ik de testopnames. Vandaag starten we met de olijfgroene set. Deze set staat zo. Voorzichtig zetten we Daan in de prop en dan maak ik een aantal leuke foto’s. Het lukt zelfs twee keer om een lachje te vangen! 🙂 Hij vindt het leuk en als we gekke geluidjes maken en liedjes zingen komt hij goed los. Deze set staat er dan ook zo op!

een foto van een babyshoot in het groen in leende

De grijze of beige set

Daarna gaan we door met de grijze of beigekleurige set. Hier hebben we iets minder tijd, omdat Daan geneigd is uit het kratje te klimmen. Hij is al best sterk! Een flink aantal leuke foto’s is hij er klaar mee. Gelukkig heb ik meer dan genoeg foto’s kunnen maken. Dan is het tijd om op te ruimen en in te pakken! 

 

een babyshoot in het grijs in leende

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Daan in Leende ” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.