Babyshoot

Vandaag mag ik naar Geldrop voor de Babyshoot van Bibi. Extra leuk, want Bibi fotografeerde ik ook als newborn. Goed om te zien hoe hard ze is gegroeid. Het gaat zo snel! Het is belangrijk om de belangrijkste mijlpalen vast te leggen. Dat je baby net zelfstandig kan zitten, is dan een mooi moment om een shoot te boeken.

een foto van baby Bibi in het roze tijdens de babyshoot in Geldrop

Oudroze

Samen met de moeder zet ik de eerste set op.  We starten met oudroze. Deze kleur staat Bibi erg goed! De petticoat staat haar goed, de meeste moeders zijn hier fan van. Samen zingen we liedjes en maken we gekke geluiden. Bibi reageert leuk en lacht en kwebbelt veel, wat het makkelijk maakt een lachje te vangen.

een foto van een baby in het roze tijdens een babyshoot

Anders dan Newborn

Hoewel ik bij newbornshoots uitgebreid de tijd neem, ga ik bij babyshoots iets anders te werk. In totaal shooten we ongeveer een uurtje, soms net iets langer. Daarna is de concentratie van het kindje op, zeker omdat we ook een aantal kledingwissels doen. Het kost een kindje ook altijd de nodige energie. Aan mij dan ook de uitdaging om in zeer korte tijd zoveel mogelijk leuke foto’s te schieten. Zodra we merken dat de baby er klaar mee is, is het tijd om de babyshoot af te ronden. 

een foto van een baby in het creme tijdens een babyshoot

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Bibi in Geldrop” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.