Vandaag mag ik aan de slag voor de babyshoot van Betina.

Lange wimpers

Vandaag komt Betina naar de studio voor haar 6 maanden shoot. Eigenlijk stond ze geboekt als newbornshoot, maar door ziekte hebben we de shoot omgeboekt. Vandaag heeft ze er zin in! Als ze binnenkomt valt me op wat voor prachtige wimpers deze kleine meid al heeft.

een foto van een baby in het roze tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Roze en paars

We beginnen met de twee populairse sets voor meisjes tijdens babyshoots van alle leeftijden: de oudroze en paarskleurige sets. We proberen tijdens deze shoots 5 verschillende wissels te doen. De eerste twee sets staan er gelukkig wel snel op. We de eerste set doen we zelfs liggend op de rug èn op de buik, wat de baby al goed kan.

Vliegtuig

We gaan door met de groene set en daarna gaan we door naar het vliegtuig. Deze prop blijft leuk, maar hij wordt niet super vaak gekozen. Het leuke aan deze prop is dat hij geschikt is voor zowel liggende baby’s als sitters, baby’s die al kunnen zitten. Hoewel Betina moe is werkt ze nog goed mee en heeft ze ook nog wat lachjes over voor de fotograaf 🙂 Dus ook deze foto’s staan er snel op. Daarna gaan we vlug door naar de laatste set.

een foto van een baby in het wit tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Op het kleed

Bij deze set houden we de kleertjes van het vliegtuigje aan en wisselen we de prop om voor een zacht wollen kleed. Betina is nu heel moe maar kan nog steeds lachen! Dus ook deze foto’s lukken goed. Daarna is het klaar en mag ze haar eigen kleertjes weer aan. Ik laat mama nog even de verschillende albumkeuzes zien en daarna mogen ze weer lekker naar huis.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Betina” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂