De babyshoot van Bathilde

Vandaag is het tijd voor de babyshoot van Bathilde. Grappig genoeg heeft deze moeder ook weer gekozen voor de donkergroene set zoals deze bij de laatste babyshoot gebruikt werd. Dit wordt dan ook de set waarmee we beginnen.

een baby in het groen tijdens een babyshoot in eindhoven

Oudroze

Nadat de foto’s met de donkergroene set er goed opstaan, gaan we door naar de oudroze set. Hiervoor moeten we even kijken welk rompertje past. Uiteindelijk vinden we er een die ze prima aan kan. Als ze eenmaal ligt staan ook deze foto’s er zo op.

een baby in het creme tijdens een babyshoot in Eindhoven

De crèmekleurige set

Dit is de derde set en dit vind ik zelf een van de mooiste. Bij kindjes met blond haar is dit een prachtige kleur om te gebruiken tijdens een babyshoot! We merken wel dat Bathilde moe begint te worden, dus we werken door en zorgen ervoor dat ook deze foto’s er snel opstaan.

De laatste set: paars

Daarna is het tijd voor de laatste set: paars. Nu is Bathilde ook wel echt moe. Gelukkig zit er nog nèt genoeg energie in om ook deze set goed te laten slagen. Daarna is het klaar. Ze krijgt haar eigen kleertjes weer aan en dan is het tijd voor een voeding!

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Bathilde” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over de cakesmash shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer: maximaal 30 min rijden. Dit in verband met de hoeveelheid werk per newborn shoot.