Vandaag mag ik aan het werk voor de babyshoot van Aarush.

Intakegesprek

De ouders van Aarush twijfelden bij het boeken van hun 6 maanden babyshoot. Daarom zijn ze eerst op intakegesprek geweest. Op die manier wisten we meteen welke kleuren styling ze mooi vinden. Voor vandaag heb ik wit, groen, bruin en crème voorbereid.

Onrust

Als we de baby hebben omgekleed en willen starten met de eerste set, is hij een beetje onrustig. Dat komt vaker voor. Soms zitten baby’s net in een eenkennige fase waardoor we wat geduld nodig hebben voordat ze lekker zelfstandig zitten op de set. Na een paar minuten gekke geluidjes voelt de baby zich meer op zijn gemak. Zo kan ik beginnen aan de witte foto’s van de eerste set.

een foto van een baby in het groen tijdens een babyshoot in de fotostudio in Eindhoven

Groene set

Hierna staat de groene set op de planning. Groen of sage is nog steeds een van de populairste kleuren voor baby- en newbornshoots. Ook hier duurt het weer even voordat de baby zich goed op zijn gemak voelt. Bij de vorige set heeft hij al laten zien dat hij lachjes genoeg heeft, dus het komt vandaag helemaal goed! Daarnaast vul ik altijd wat extra props tijdens een babyshoot of bereid ik wat andere dingen voor. Zo weet ik zeker dat we verzekerd zijn van een leuke, gevarieerde gallery.

een foto van een baby in het roest bruin tijdens een babyshoot in de fotostudio in Eindhoven

Bruin en crème

De derde en vierde set zijn bruin en crème. Bruin is de lievelingsset van mijn klant. Het is dus extra speciaal als de baby begint te lachen en we leuke foto’s kunnen maken! We sluiten af met een liggende pose in een crèmekleurige set. Liggen is een beetje lastig, de baby wil wegkruipen. Gelukkig had ik ook al een prop gevuld zodat we snel kunnen schakelen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “De babyshoot van Aarush” leuk om te lezen. Ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Wil je meer informatie over baby shoots? Of wil je meer weten over babyfotografie? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Je bent altijd welkom voor een babyshoot in mijn fotostudio in Eindhoven 🙂