Als newbornfotograaf word ik regelmatig gemaild en gebeld met vragen. Super fijn, want ik bel graag om een goed contactmoment te creëeren. Eerder schreef ik al De 5 meest gestelde vragen deel 1 en deel 2. Welke nieuwe en opvallende vragen zijn de afgelopen tijd bij mij blijven hangen? Tijd voor De 5 meest gestelde vragen deel 3 🙂

  • “Doe je ook tweelingshoots?”

Nee, dan moet ik je helaas (nog) teleurstellen. In verband met de veiligheid, de hoeveelheid tijd en spullen die daarvoor nodig zijn doe ik dit (nog) niet. Een lifestyle newbornshoot is aan huis wat makkelijker te organiseren, maar helaas doe ik dit niet. Als je tòch graag een geposeerde newbornshoot wil adviseer ik om even contact op te nemen met een fotostudio.

  • “I’m English, I can’t find where to book?”

When the English pages of my website got launched, I received the first questions. The menu on my website wasn’t clear enough. Now it’s changed in a way it should work for everyone. When you go to Book your shoot you see a menu coming up. You’ll see: 

  1. Price list
  2. Terms and Conditions
  3. Booking Form
  4. Newborn Checklist

 

Start from above. Number 1. is the Pricelist. After reading you contact me by mail or a call, so I can tell you if there’s still space left in my schedule. When I’ve told you to fill in the Booking form, please read number 2. Terms and Conditions both carefully. The last step is filling in number 3. the Booking form. I will come back with you shortly to confirm the booking and send you the Information letter. Number 4: The Newborn Checklist contains a downloadable list with tips and tricks to secure a great newbornshoot.

een foto bij de blog over de 5 meest gestelde vragen over newbornshoots

  • “Heb je ook rood en marineblauw?”

De kleuren waaruit je kun kiezen staan hier. Je kunt ook op Instagram kijken. Daar vind je bij Hoogtepunten “Kleuropties”. Rood en Marineblauw heb ik helaas nog niet. Kleuren die ik wèl heb zijn bijvoorbeeld: donker turquoise, wit, lila, olijfgroen, zeegroen, mint, oudroze, beige, grijsbruin, sage groen, roze, beige, grijs, bruin en lichtroze. Persoonlijk ben ik dol op sage groen, donker turquoise en oud roze. Op het boekingsformulier geef je je Top 3 op, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens de voorbereiding van je shoot.

  • “Ik heb de informatiebrief niet binnen gekregen?”

Helaas wil de door mij zo mooi gemaakte Informatiebrief nog wel eens in het Spamvak van je mail belanden. Kijk deze dus eerst goed na! Echt niks ontvangen? Laat het even weten. Dan stuur ik hem nog een keer, eventueel naar een ander e-mailadres. Of anders app ik hem ook wel eens naar klanten toe.

  • “Kom je ook naar Den Bosch?”

In verband met de hoeveelheid tijd die ik per newbornshoot investeer werk ik alleen in regio Eindhoven. Ik ben nog niet in het bezit van een studio (aan huis). Sorry, maar als je niet in regio Eindhoven woont kan ik de opdracht dan ook helaas niet aannemen.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk heb je iets gehad aan mijn blog “De 5 meest gestelde vragen deel 3”. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.