Begin september maakte ik een overzicht van de 5 meest gelezen blogs van de zomer van 2020. Nu het alweer januari 2021 is, leek het me leuk om de nieuwe cijfers er eens bij te halen. Wat zijn nu de 5 meest gelezen blogs van het najaar 2020? Hier komen ze:

  1. Waar komt de beschuit met muisjes vandaan? In deze blog zocht ik het voor jullie uit. Deze blog werd het vaakst gelezen.
  2. Over babys en hun slaapfases Heb je nog iets bijgeleerd over de slaapjes van jouw baby?
  3. 50 leuke babyweetjes Net als je denkt dat je alles al weet, blijkt het toch niet zo te zijn 🙂
  4. Op naar de newbornshoot Erg leuk om te lezen als je overweegt een newbornshoot te boeken of al geboekt hebt.
  5. Over Sophie Hier lees je meer over mij als fotograaf en mens. 

een foto van blog gespeld in scrabble letters

Foto: Gareth O Sullivan

Nu ook filmpjes!  

In augustus 2019 begon ik met bloggen. Hoewel ik het inmiddels niet meer wekelijks doe, probeer ik wel regelmatig iets nieuws te publiceren. Zo schrijf ik tegenwoordig bijvoorbeeld vaak een blog over mijn laatste shoot. Bij bloggen is het namelijk belangrijk om bezig te blijven. Maar er is ook iets nieuws bij gekomen! Een tot vier keer per maand plaats ik een IGTV filmpje op Instagram en Facebook. Hierin vertel ik over mijn nieuwste spullen, laatste shoots en andere ontwikkelingen. 

Contact

Hopelijk vond je “De 5 meest gelezen blogs van het najaar 2020” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.