Natuurlijk heb ik Google Analytics even geraadpleegd. Leuk om te zien dat jullie mijn blogs graag lezen! Wat zijn nu de 5 meest gelezen blogs van de zomer 2020? Hier komt ‘ie dan: 

  1. 50 leuke baby weetjes In deze blog heb ik allerlei baby weetjes op een rij gezet. Wist jij dit allemaal al?
  2. Hittegolf tips voor kinderen Tijdens de hittegolf schreef ik deze blog. Wat kun je doen om je kindje te helpen als het heet is?
  3. Over Sophie De leukste blog natuurlijk, haha 🙂 Hier kun je meer lezen over mij als newbornfotograaf en als mens, maar ook over mijn opleidingen en hobby’s.
  4. Op naar de newbornshoot In mijn ogen een van de leukste blogs! Hoe ga ik te werk als ik ga shooten? Een uitgebreide omschrijving met foto’s.
  5. Glimlach pasgeboren baby geen reflex Ik dacht altijd dat het lachje van een pasgeborene een reflex was, totdat ik een onderzoek tegenkwam wat het tegendeel bewees. Daar mòest ik dus over bloggen.

een foto van blog gespeld in scrabble letters

Foto: Gareth O Sullivan

Inmiddels ben ik ongeveer een jaar bezig met bloggen. Nog steeds plaats ik regelmatig iets nieuws online en pas oude blogs aan. Bij bloggen is het namelijk belangrijk om bezig te blijven. Het is soms best een uitdaging om weer iets nieuws te verzinnen over baby’s, newborn-, baby- of zwangerschapsfotografie. Ik probeer een keer per week een blog te publiceren maar ik schrijf ook vaak vooruit als ik geniaal idee krijg 🙂 Gelukkig heb ik schrijven altijd al leuk gevonden, dus kost het mij relatief weinig moeite. Op vakantie krijg ik ook vaak ideeën!

Hopelijk vond je “De 5 meest gelezen blogs van de zomer 2020” leuk om te lezen. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.