Corona, we kunnen er al lang niet meer omheen

De tijd gaat zo snel dat Corona er al was toen ik net met Sophie Babyfotografie begon. Wat een rare tijden. Deze periode waarin we veel tijd met elkaar doorbrengen maakt ook meteen duidelijk waar het echt om gaat: het gezin. Je beseft ineens wat ècht belangrijk is, wat er ècht toe doet.

sophie aan het werk tijdens een newbornshoot

Ik kan me dus heel goed voorstellen dat ook jij jouw trots, jullie liefde wil delen met anderen. Een tastbare herinnering is plotseling extra belangrijk geworden. Niet alleen omdat het steun biedt in dit soort moeilijke tijden, maar ook gewoon omdat het leuk is. Het is een reminder aan wat het belangrijkste is in jouw leven en de pure connectie tussen jou en je dierbaren. Ook dat gaat soms net iets anders dan voorheen. Ook wat een newborn- of babyshoot betreft is er een periode vóór Corona en tijdens Corona. Maar wat is er nu precies veranderd? Lees hieronder wat er veranderd is voor jouw fotoshoot.

Newbornshoot, babyshoot en modellenshoots

Jullie zijn nog steeds van harte welkom bij mij! Vanaf 18 december 2021 is Nederland weer in een Lockdown. Voor Sophie Babyfotografie hebben de huidige maatregelen geen invloed op de werkzaamheden en zullen alle shoots dan ook gewoon doorgaan. Een fotograaf is geen contactberoep en we hoeven geen afstand te houden van kinderen.

Ik zal jouw kindje inwrappen, poseren en aanraken zoals ik altijd al deed tijdens een newbornshoot. Natuurlijk heb ik een mondkapje bij me. De materialen waar we mee werken worden altijd gereinigd of gewassen na iedere shoot. Van de volwassenen houd ik tijdens de fotoshoot voldoende afstand, behalve op de momenten dat ik jou samen met jouw baby poseer om op de foto te gaan.