Is jouw kindje tussen de 9 maanden en 1 jaar oud? Dat is de geschikte leeftijd om een cakesmash shoot te boeken. Twijfel je nog? Lees dan deze blog met 10 redenen om een cakesmash shoot te boeken.

een baby in het groen tijdens een cakesmashshoot in Eindhoven

1. De tijd vliegt

Heel cliché, maar wel waar. De ideale periode voor een cakesmash shoot ligt zo ongeveer tussen de 9 en 11 maanden. Dat is de periode dat je baby goed kan zitten maar nog niet wegloopt. Omdat het zo snel gaat is deze periode zo voorbij. Voor je het weet heb je geen goede foto’s van deze fase. Dat zou toch zonde zijn?

2. De prachtige taart en styling zijn inbegrepen

Als je een cakesmash shoot bij mij boekt is deze altijd inclusief professionele taart en styling naar keuze. Je hoeft dus alleen de baby mee te nemen, de rest regel ik.

3. Het is geweldig om te doen

Ja, het is echt geweldig om je kindje een taart onder zijn of haar neus te schuiven! 🙂

4. Het levert prachtige, tijdloze beelden op

De stijl van mijn cakesmash shoots is over het algemeen te omschrijven als tijdloos en zacht van kleur. Mijn shoots leveren tijdloze beelden op die ook over tien jaar leuk zijn om terug te kijken of in een album te hebben zitten.

5. Het badje! 🙂

Favoriet bij veel kindjes en zeker niet minder populair bij de ouders: het afsluitende badje. De foto’s in het badje zijn de standaard afsluiter van een cakesmash shoot; ongeacht welk pakket je kiest. Zo krijg je je kindje weer schoon mee naar huis. Negen van de tien keer worden deze foto’s bij de bestelafspraak ook door de ouders uitgekozen.

een baby in het roze tijdens een cakesmashshoot in de studio in Eindhoven

6. Een echte mijlpaal

Samen met de newbornshoot wordt een cakesmash shoot echt gezien als een mijlpaal. Een cakesmash shoot is een prachtige aanvulling op een newbornshoot en wordt ook vaak zo geboekt.

7. Dezelfde albumopties

Als je al een newborn- of babyshoot bij mij deed, heb je nu weer dezelfde pakketten en albumopties. Op die manier kun je er dus voor zorgen dat de albums straks mooi bij elkaar passen en mooi in je interieur passen.

8. Professionele fotograaf!

Met mijn vakopleiding mag ik mij officieel professioneel fotograaf noemen. Daarnaast heb ik inmiddels een aantal jaren ervaring! Je bent dus -bij iedere shoot- verzekerd van professionele foto’s en nabewerking. Zo weet je zeker dat je straks verzekerd bent van een prachtig aandenken aan de babytijd en de periode rondom de eerste verjaardag.

9. Veel styling opties

Als je een cakesmash shoot wil boeken, kun je kiezen uit alle verschillende stylingsets in mijn portfolio. Deze worden regelmatig uitgebreid. Alle sets zijn inclusief kleertjes maat 74 of 80 en natuurlijk de taart.

10. De foto’s zijn snel in huis

Na de cakesmashshoot ga ik aan het werk om jullie gallery te maken. Deze is altijd binnen 2 weken klaar. Wil je de foto’s gebruiken voor de uitnodigingen van de verjaardag? In overleg kunnen de foto’s ook vaak eerder klaar zijn. Tijdens de bestelafspraak krijg je alle foto’s en de digitale albums te zien. Dan kies je welke definitieve herinnering het beste bij jullie past. Daarnaast neem je de (gekozen) foto’s mee naar huis.

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk vond je mijn blog “10 redenen om een cakesmash shoot te boeken” leuk om te lezen. Wil je meer informatie over een cakesmash shoot? Of wil je meer weten over babyfotografie? Of misschien ben je zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf met een fotostudio? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot met jouw pasgeboren baby. Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram of je aanmelden op de nieuwsbrief.