ENGLISH VERSION? CLICK HERE

Ja! Je hebt een baby en bent op zoek naar een Baby Shoot in regio Eindhoven!

Let op: een Baby shoot is een shoot voor de leeftijd: 1 maand tot 12 maanden oud! Ben je op zoek naar een newbornshoot voor je kindje tot 1 maand oud? Klik dan hier

WEET JE AL PRECIES WAT JE WILT? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Je bent hier op de juiste pagina dus lees snel verder. Je vindt hier namelijk alle info die je nodig hebt om een baby shoot te gaan beleven!

Vindt jij het ook belangrijk om:

  • De babyfase vast te leggen
  • Een blijvende herinnering te creëren
  • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
  • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling inclusief kleertjes
  • Babyfoto’s van professionele kwaliteit te ontvangen
  • Een babyshoot met veilige poses te boeken
  • Een fotograaf te boeken die kinder-EHBO gecertificeerd is
  • De foto’s snel in huis te hebben

Wat anderen klanten zeggen over de Baby Shoot Eindhoven:

“Sophie is een kundige fotograaf die mijn zoontje mooier dan ooit vast heeft kunnen leggen! Ze was geduldig en ging zelf snel en efficiënt te werk, zodat het ook niet te lang duurde voor mijn 9 maand oude zoontje. Ik ben echt super blij met het resultaat en wil Sophie aan iedereen aanraden!”

Suzanne


“Wij zijn zeer tevreden over de foto’s welke Sophie heeft gemaakt van onze 3,5 maanden oude dochter. Ze was professioneel, heel lief voor onze dochter, en nam de tijd. Echt een aanrader!”

Robbert


“Sophie is heel professioneel, ze zorgt dat jou kindje op zijn gemak is, ze zorgt voor de spulletjes. En het eindresultaat mag er wezen. Mooie unieke foto’s met liefde en plezier gemaakt! Aanrader dus. Wij zijn blij met de foto’s van ons dochtertje!! 🤩 Dankjewel Sophie!”

Nathalie


“Sophie came to our house to photograph our 10 month old daughter. It already felt good from the start. Time is taken to let the child get used to her, creating a relaxed atmosphere during the photo shoot. We would definitely recommend Sophie!”

Anja


een b aby in het roze tijdens een babyshoot in Eindhoven

WIL JE HET HELE PORTFOLIO VAN BABY SHOOT EINDHOVEN BEKIJKEN OM JEZELF TE OVERTUIGEN? KLIK DAN HIER.
WIL JE OOK ZO'N MOOIE NEWBORN HERINNERING BOEKEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Alle Baby Shoots vinden plaats in mijn studio in Eindhoven.

Werkwijze babyshoot

Een babyshoot kan als de baby tussen de 6 weken en een jaar oud is. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier toe. Let op: de volledige shootprijs dient van tevoren betaald te worden middels een betaalverzoek. Pas daarna is jullie reservering compleet. De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte foto’s en een digitaal voorbeeldalbum klaar. Tijdens de bestelafspraak bij mij in de studio kiezen jullie je foto’s en welke herinnering het beste bij jullie past. De rest van de betaling dient ter plekke te worden voldaan te worden middels pin. Sophie Babyfotografie is vrijgesteld van BTW. 

 

Ster
265
De absolute basis
8 foto's op USB
Linnen album 10 x 10 cm met 8 blz
Alleen foto's van de baby
Maan
365
De essentie
12 foto's op USB
Linnen album 20 x 20 cm
5 luxe afdrukken 10 x 15 cm
Inclusief ouderfoto's of broer zusfoto's
Zon, maan, sterren
565
All inclusive
Alle 20 foto's uit de gallery op USB
Linnen album 30 x 30 cm met de kunstleer optie
10 luxe afdrukken 13 x 18 cm
25 euro producttegoed om iets moois uit te kiezen
Inclusief ouderfoto's of broer zusfoto's

 

Upgrade naar alles
99
Alle 20 foto's in groot digitaal formaat
Alle 20 foto's in groot digitaal formaat
Opa en oma pakket
119
Alleen icm een ander pakket
2 x een "Opa & Oma - album" van 15 x 15 cm met 8 blz
2 x een print 13 x 18 cm
2 x een mooie sleutelhanger met foto
Upgrades
En andere uitbreidingen
Extra digitale bestanden: 35,- per stuk, 3 voor 65,-, 8 voor 99,-
Luxe prints 10 x 15 cm voorzien van linnen: 5 voor 25,-, 10 voor 35,- en alle 20 voor 49,-
Luxe prints 13 x 18 cm voorzien van linnen: 5 voor 29,-, 10 voor 45,- en alle 20 voor 65,-
Upgrade Ster of Maan album naar kunstleer 25,-
Naam voorop album: vanaf 50,-
Canvas 60 x 90 cm 249,-
Foto sleutelhanger 19,-

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN PRACHTIGE BELEVENIS VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING ALS RESULTAAT!

een baby in het wit tijdens een babyshoot in Eindhoven

HEB JE JE PAKKET GEKOZEN? NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Baby Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

Plannen en voorbereiden

Van tevoren vullen jullie eerst het Boekingsformulier in. Daarna heb ik eerst contact met jullie om te kijken in welke maat de baby nu zit en mijn werkwijze door te spreken. Dit is ook het perfecte moment om vragen te stellen, als je die hebt.

De styling

Daarna kijk ik welke achtergronden ik ga gebruiken afhankelijk van de top 3 kleuren en de favoriete foto’s die je hebt aangegeven op het boekingsformulier. Daarna zoek ik iets uit waar ik de baby in ga leggen of waar het kindje in kan zitten. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar. Het is best veel waar ik aan moet denken. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de baby het koud krijgen, en daar worden ze niet vrolijk van! Bij een Babyshoot is het niet zo warm als bij een Newbornshoot, maar nog steeds lekker warm.

Na of voor het slaapje

Ik vraag altijd van tevoren wat een handige tijd is voor de babyshoot. Hierin ben ik flexibel. Ons doel is natuurlijk een vrolijk en fit kindje! In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Baby die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen sturen. Meestal lukt het wel om minimaal een keer een lachje te vangen.

Poseren

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk op het kleedje of in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik er altijd een ouder naast zitten. Zeker bij baby’s die net zelfstandig kunnen zitten is dit erg belangrijk.

Snelle shoot

Ik reken ongeveer een uur tot anderhalf uur voor een shoot. Gemiddeld ben ik iets langer dan een uur bezig. In deze tijd doen we meerdere stylingwissels. De ervaring leert dat de concentratieboog daarna op is en het kindje moe begint te worden. Vandaar dat ik snel probeer te werken en dit dus geen lange shoots zijn. We proberen wel altijd verschillende dingen en we gaan voor een lachje. Hierbij zet ik vaak de ouders in: ik laat jullie een liedje zingen of lekker gek doen. Je weet vaak zelf wel wat werkt bij jullie kindje. Bij mij geldt de regel dat het leuk moet blijven voor je kindje.

Voorwaarden en veiligheid

Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Op die manier kan een van jullie achter de camera de aandacht trekken, terwijl de ander naast het kindje zit voor de veiligheid. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

Rust en opruimen na de shoot

Tijdens de shoot zelf is het noodzakelijk dat er rust is. Ook is het fijn als er geen andere kindjes in de buurt lopen, zeker als die zelf niet op de foto hoeven.

ZO! NU WEET JE ECHT ALLES OVER DE SHOOT 😉 NEEM DIRECT CONTACT OP VIA HET FORMULIER

Tot slot: Heb je toch nog vragen of twijfel je ergens over? Ook geen probleem! Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier