English version? Click here

Ja! Je hebt een baby en bent op zoek naar een Baby Shoot in regio Eindhoven!

Ben je op zoek naar een fotoshoot voor je pasgeboren baby of newborn?  Je vind hier alle info die je nodig hebt om een tijdloze, professionele baby shoot te boeken.

een baby in het groen tijdens een baby shoot in de studio in Eindhoven

Wil je boeken? Klik dan hier 

Je bent hier op de juiste pagina dus lees snel verder. Je vindt hier namelijk alle info die je nodig hebt om een baby shoot te gaan beleven!

Vind jij het ook belangrijk om:

  • Te kiezen voor een professionele fotoshoot van de eerste fase van je baby
  • Babyfoto’s en een album van blijvende, handgemaakte kwaliteit te ontvangen
  • Een fotograaf te boeken met veel ervaring
  • Keuze te hebben uit veel verschillende kleuren styling
  • Te boeken bij een fotograaf te die kinder-EHBO gecertificeerd is
  • Een baby shoot met veilige poses te boeken
  • Ook een gratis bestelsessie na jouw shoot te hebben 
  • De keuze te hebben uit prachtige wall-art opties
  • De foto’s snel in huis te hebben
  • Meteen een fotograaf te boeken die ook babyshoots en cake smash shoots doet

een foto van een baby in het roze tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Let op: een Baby Shoot is een shoot voor 6 weken tot 1 jaar oud! Ben je op zoek naar een newbornshoot voor je kindje vanaf dag 6 t/m 1 maand oud? Klik dan hier

Wat anderen klanten zeggen over de Baby Shoot Eindhoven:

“Helemaal top! Hele mooie foto’s heel veel geduld en begrip met onze zoon. En heel veel respect voor onze wensen. Zeker een aanrader, zelfs al was het wat verder rijden! Zeker de moeite waard!”

Ilona


“Bedankt voor het super leuke fotoshoot! De foto’s zijn prachtig 😍 Je doet het Erg leuk en je bent gezellig met kindjes! Echt een aanrader voor leuke foto’s van je kleine”

Ilona


 “Hele fijne ervaring met Sophie. We houden van het album en de prints!”

Chi


“Fijne shoot gehad, goed in communicatie en super leuk met de kleine! Foto’s super mooi en super snel in huis!”

Angelina

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de fotostudio in Eindhoven

Werkwijze baby shoot

Een babyshoot kan als de baby tussen de 6 weken en een jaar oud is. Neem eerst contact met me op om te kijken of er nog plek is. Ik stuur je de link naar het Boekingsformulier toe. De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven. Na de shoot maak ik binnen 2 weken een gallery van 20 bewerkte foto’s en een digitaal voorbeeldalbum klaar. Tijdens de bestelafspraak bij mij in de studio kiezen jullie je foto’s en welke herinnering het beste bij jullie past. De rest van de betaling dient ter plekke te worden voldaan te worden middels pin. Sophie Babyfotografie is vrijgesteld van BTW. 

Wil je boeken? Klik dan hier

een foto van een baby tijdens een babyshoot in de fotostudio in Eindhoven

 

Ster
249
Minimaal
Alleen foto's van de baby
8 foto's digitaal, resolutie 20x30 cm
Een mini album in formaat 10x10 cm met 8 pagina's en linnen cover
Zon
549
Populair
Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus
Alle 20 foto's digitaal, resolutie 20x30 cm
Luxe album van 20x20 cm met 24 bladzijdes en extra opties voor de cover
5 luxe afdrukken 13x18 cm
Houten fotoblok voor de prints

 

Opa en oma pakket
99
Alleen icm een ander pakket
2 x een "Opa & Oma - album" van 10 x 10 cm met 8 pagina's
2 x een print 13 x 18 cm
2 x een leuk fotoblok om de print in te zetten
Luxe afdrukken
75
Kies naast jouw foto's een mooie set luxe afdrukken. Mooi voor jezelf of om cadeau te geven.
10x15 - set van 10
13x18 - set van 8
15x20 - set van 5
20x30 - set van 4
30x45 - set van 3

HET IS MIJN DOEL OM ER SAMEN EEN FIJNE BABY SHOOT VAN TE MAKEN MET EEN BLIJVENDE HERINNERING AAN DE BABY PERIODE ALS RESULTAAT! 

een baby in het bruin tijdens een babyshoot in de studio in Eindhoven

Wil je boeken of meer informatie? Klik dan hier

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel mij gerust op 06-21656871 of mail me via het contact formulier

…Of als je liever verder leest, dan vindt je hieronder nog uitgebreide informatie over hoe een Baby Shoot Eindhoven in z’n werk gaat.

een foto van een baby in de fotostudio in Eindhoven

Het telefoongesprek en het boeken

Als je aangeeft dat je interesse hebt in een babyshoot bel ik altijd even. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en de nodige informatie geven. Daarna ontvang je een appje met de link naar het Boekingsformulier. Hier kun je al jullie gegevens en de informatie over de baby invullen. Ook je top 3 qua foto’s en kleuren kun je aangeven. Als ik het Boekingsformulier heb ontvangen stuur ik je factuur met het betaalverzoek. Daarna plannen we gelijk de shoot in. Indien de shoot is betaald is de boeking compleet en stuur ik je de link naar de Informatiebrief met de laatste tips.

De styling

Eerst kijk ik welke achtergronden ik ga gebruiken afhankelijk van de top 3 kleuren en de favoriete foto’s die je hebt aangegeven op het boekingsformulier. Daarna zoek ik iets uit waar ik de baby in ga leggen of waar het kindje in kan zitten. Daarna komt de styling. Hierbij let ik erop dat er verschillende sferen worden neergezet. Op die manier maak ik de grootste kans dat jullie blij worden van de foto’s! Als de styling klaar is leg ik alles bij elkaar. Het is best veel waar ik aan moet denken. Een kacheltje is bijvoorbeeld essentieel. Als het te koud is, zal de baby het koud krijgen, en daar worden ze niet vrolijk van! Bij een Babyshoot is het niet zo warm als bij een Newbornshoot, maar nog steeds lekker warm.

Na of voor het slaapje

Ik vraag altijd van tevoren wat een handige tijd is voor de babyshoot. Hierin ben ik flexibel. Ons doel is natuurlijk een vrolijk en fit kindje! In de praktijk kun je dat nooit perfect timen. Dat is normaal, het ritme kan iedere dag anders zijn! Het is dan ook de Baby die de shoot bepaalt, niet de fotograaf. Uiteraard doe ik mijn stinkende best om jullie mooie foto’s te kunnen sturen. Meestal lukt het wel om minimaal een keer een lachje te vangen.

een voorbeeld van de wall-art die je kunt kiezen

Tijdens de bestelafspraak laat ik je ook altijd een digitale versie van wall-art zien, zoals in dit geval een set muurcirkels.

Poseren

Tijdens de shoot ga ik kijken hoe ik de baby zo mooi mogelijk op het kleedje of in de prop (mandje, kratje, schaal) krijg. Het is belangrijk dat de baby hierbij zacht ligt, zodat hij zichzelf nooit pijn kan doen als hij toch gaat rollen of draaien. In verband met de veiligheid laat ik er altijd een ouder naast zitten. Zeker bij baby’s die net zelfstandig kunnen zitten is dit erg belangrijk.

Snelle shoot

Ik reken ongeveer een uur tot anderhalf uur voor een shoot. Gemiddeld ben ik iets langer dan een uur bezig. In deze tijd doen we meerdere stylingwissels. De ervaring leert dat de concentratieboog daarna op is en het kindje moe begint te worden. Vandaar dat ik snel probeer te werken en dit dus geen lange shoots zijn. We proberen wel altijd verschillende dingen en we gaan voor een lachje. Hierbij zet ik vaak de ouders in: ik laat jullie een liedje zingen of lekker gek doen. Je weet vaak zelf wel wat werkt bij jullie kindje. Bij mij geldt de regel dat het leuk moet blijven voor je kindje.

Voorwaarden en veiligheid

Ik laat altijd iemand naast de baby zitten als ik zelf wegkijk, bijvoorbeeld om een lens te wisselen. Het is prettig als de vader ook aanwezig is. Op die manier kan een van jullie achter de camera de aandacht trekken, terwijl de ander naast het kindje zit voor de veiligheid. Tot slot ben ik -voor de zekerheid- in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

De bestelafspraak

Na de shoot ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s en het maken van de digitale versie van het album en iets moois voor aan de muur. Als deze klaar is, stuur ik een berichtje voor het plannen van de bestelafspraak. Tijdens de bestelafspraak toen ik de foto’s, de digitale versie van het album en de wall-art. Dit is het moment om te kiezen welke herinnering het best bij jullie past.

een foto van twee albums

Een voorbeeld van drie albums

Meer informatie of boeken? Klik dan hier