Vandaag leek het me leuk om een blog te schrijven over de 7 redenen om een Newbornshoot te doen.

1. De tijd vliegt

Wist je dat je baby eigenlijk maar een maand een newborn is? Een Newbornshoot wordt in de regel in de tweede tot vierde week gedaan. De eerste twee weken slaapt het kindje het best en is het nog super klein. Na een maand is het alweer een stukje gegroeid en slaapt het minder. Je hebt dus maar kort de tijd om het te plannen, en die tijd komt niet meer terug.

2. Foto’s van professionele kwaliteit

Newbornfotografie is mijn werk en mijn passie. Ik heb dan ook een vakopleiding fotografie gedaan, aangevuld met diverse cursussen op het vlak van zwangerschaps-, newborn- en babyfotorafie. Ik ben in het bezit van een professionele camera. Boek je een shoot bij mij, dan ben je verzekerd van professionele foto’s van hoge kwaliteit. Zo mooi kan je ze zelf niet maken.

3. 100% Veilig

Wie op Google zoekt naar foto’s van newbornshoots, komt veel foto’s lastige en onveligere poses tegen. Dankzij diverse opleidingen en cursussen newborn- en babyfotografie zijn mijn newbornshoots 100% veilig. Ik zorg altijd dat er een ouder meekijkt als ik zelf wegkijk en heb -voor de zekerheid- ook een Certificaat Kinder EHBO in de pocket.

4. Keuze uit veel verschillende kleuren

Als je een Newbornshoot boekt, kun je bij mij kiezen uit veel verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, grijs, crème, grijsgroen, mintgroen, oudroze, dusty roze, bruin, lila, zeegroen, donker turquoise en olijfgroen. Je Top 3 favoriete kleuren vul je in op het Boekingsformulier. Deze neem ik vervolgens mee tijdens de shoot. 

5. Je hoeft de deur niet uit

Aangezien de Newbornshoot aan huis plaatsvindt, hoef je de deur niet uit. Ik kom naar jullie toe en neem alles mee. Wèl heb ik jullie hulp nodig om de shoot goed te laten verlopen.

6. De foto’s zijn snel in huis

De Gallery van je Newbornshoot wordt binnen 2 weken naar je toe gemaild. In de meeste gevallen ben ik zelfs (veel) eerder. Je kunt ze daarna meteen delen en printen. Wil je ze gebruiken voor het geboortekaartje? In overleg is een snellere levering mogelijk, afhankelijk van de drukte.

7. Velen gingen je voor

Mocht je tòch nog twijfelen, kijk dan eens hier. Deze klanten waren allemaal ontzettend blij met de shoot en het eindresultaat en hun reviews spreken voor zich! Zie ik je snel? 

Bedankt voor het lezen!

Hopelijk heb je iets gehad aan mijn blog “7 redenen om een Newbornshoot te doen”. Ben jij zwanger en ben je alvast op zoek naar een goede Newbornfotograaf? Dan kun je bij mij terecht voor een Newbornshoot. Of ben je pas bevallen en wil je een leuke Babyshoot? Neem dan even contact met me op! Als voorproefje kan je me alvast volgen op Facebook en Instagram. Hou er wel rekening mee dat ik (regio) Eindhoven als werkgebied hanteer. Dit in verband met de hoeveelheid werk per shoot.